fbpx
Изработка на сайт Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки

Светла Банкова

Светла БанковаСветла Банкова- Магистър по психология, психотерапевт, преподавател и супервайзор

Образование: Mагистърска степен по Психология от American Public University, West Virginia, USA.

Четиригодишен курс по аналитична психотелесна терапия, неорайхиански модел към Westdeutsche Akademie, Лугано, Швейцария, в момента „Интитут по неорайхианска аналитична психотерапия“, България.

Лицензирана от „Coach Training Alliance“, USA, специалност Life Coaching и Career Management по акредитираната програма от International Coaching Federation.

Курсове и допълнително обучение: когнитивна и поведенческа терапия към Оксфордския университет, фамилни констелации, холотропно дишане, емоционална техника на освобождаване, краткосрочни терапии, арт и денс терапия, психодрама и други. 

Автор на материали и книги в областта на психосоматика на автоимунни заболявания на щитовидната жлеза. Работи като психотерапевт на частна практика. Водещ на семинари и обучения в областта на психосоматиката. Работи върху въвеждане на интегративния подход в психотерапията в България, 

Член на Българската Асоциация по психотерапия (БАП)

Член на Управителния съвет на Българска Асоциация по психотерапия (БАП)

Член на Българско неорайхианско дружество по психотерапия (БНДП)

Член на Европейската Асоциация по Психосоматична Медицина (EAPM)