fbpx
Изработка на сайт Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки

Елена Кръстева

Елена Кръстева е психолог, системен фамилен психотерапевт, специализиран във фамилна терапия и терапия на двойката. Работи също групова и индивидуална психотерапия.

Завършва със стипендия бакалавър по психология от Атинския Университет „Каподистриас„. Maгистър по системна психотерапия от Мадридския Университет „Комийяс„.

Участва в списването на изследването „Семейството в различните култури“ издадено от „Кеймбридж Прес“ и посветено на световно интеркултурално сравнение на семейната институция, представяйки главата за България.

Практикувала е в Испания, Гърция, Латинска Америка. Има участия на международни конгреси по психология на теми семейство и детски проективен тест на личността „На приказките“ (Fairy Tale Test).

Дългогодишен преподавател към Тренинг института по фамилна терапия на ПИСЕЛ.

Записана в Регистъра на Психотерапевтите към Българска Асоциация по Психотерапия (БАП), член на Българска Асоциация по Фамилна Терапия, член на Психотерапевтичен Институт по Социална Екология на Личността.

Обучена в Емоционално фокусирания подход от проф. Кириаки Полихрони към International Centre for Excellence in Emotional Focused Therapy (ICEEFT)-Greek Network.

Основател на Център за емоционално фокусирана терапия – България www.eftherapy.bg