fbpx

Събитие 1

24-27 октомври, 2019, София. Уъркшоп на тема: „ЛЮБОВТА КАТО ЧУВСТВО И СТРАСТ,  ЛЮБОВТА КАТО ВРЪЗКА,  ЛЮБОВТА КАТО БАЛАНС“. Или как животът ни може да се превърне в ад или рай!

Водещи:

Светла БанковаСветла Банкова, интегративен психотелесен терапевт, магистър по психология. Преподавател и основател на „Институт по интегративна психотерапия и психосоматика“. Водещ с близо 20 години психотерапевтичен опит.

 

 

 

 

Петър Кралев: неорайхиански психотеревт, магистър по психология, преподавател в „Институт по интегративна психотерапия и психосоматика“,  с близо 20 годишен психотерапевтичен опит.

Повече за водещите: ТУК

За уъркшопа: Повече детайли и подробности ТУК:

 

9 thoughts on “Събитие 1

 1. Здравейте, събитието за професионалисти ли е или е достъпно и за хора с интерес към темата?

  1. Предимно за хора, които биха искали да се обучават за психотерапевти. Ще бъде представено обучението в новия ни институт.

 2. Желая да се запиша за събитието на 17.02.19г.
  Две места, като заявка

 3. Здравейте, бих искала да регистрирам две места за събитието на 17.02.
  Благодаря предварително!

 4. Здравейте,
  Обупенията и семинари те по предложената тематика представляват за мен интерес, както от личен, така и от професионален характер. Искам да се запиша за участие, но живея в Белгия. Въпросът ми към Вас е :има ли вариант да се включа в обучението (семинар), организирани в Холандия?

  1. Обучението се провежда в България, не съм сигурна дали ви разбирам въпроса правилно. Ако желаете повече информация, моля да се свържете с нас по имейла посочен на сайта.
   Поздрави,
   Светла Банкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *