fbpx

Студенти под супервизия

Елеонора Гачева

Обучава се в „Институт по Психосоматика и Интегративна Психотерапия“ и от 2020г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по логопедия в СУ “Св. Климент Охридски”. Студент във Военна Академия “Г.С. Раковски” в магистърска програма “Психология в сигурността и отбраната”. Сертифициран треньор по емоционална интелигентност. Има опит с бордерлайн разстройства, тревожност и депресия, както и с проблеми на тинейджърската възраст. За да си запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или лична,  моля свържете се с контактите по-долу:

E-mail: egatcheva@gmail.com   Тел:     0879996003

 

Виктория Димитрова

Обучава се в „Институт по Психосоматика и Интегративна Психотерапия“ и от 2020г. работи като психотерапевт под супервизия. Студент във Военна Академия “Г.С. Раковски” в магистърска програма “Психология в сигурността и отбраната”. Хипнотерапевт, член на БАХ, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, ароматерапевт. Има опит с претоварване, бърноут и тревожност. За да си запазите час за психотерапевтична сесия онлайн, моля свържете се с контактите по-долу:

E-mail: vdimitrova@gmail.com     Тел:     0888500466

 

Сибила Данчева

Обучава се в „Институт по психосоматика и интегративна психотерапия“ и от 2021г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по Философия в СУ „Св. Климент Охридски“. Студент е в Националната спортна академия с магистърска специалност „Спортна психология“. Сертифициран хранителен консултант в Интуитивно хранене към асоциация „Уникал“, както и коуч в сферата на невро-лингвистичното програмиране към „НЛП България“. Има опит в работа с депресивни състояния и тревожност в тийнейджърска възраст, както и отвореност към работа с хранителни разстройства.

За да запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или на живо,  моля, свържете се с контактите по-долу:

Sibila_dancheva@abv.bg      Телефон: 0899 149 085

Станислава Тодорова

Обучава се в „Институт по психосоматика и интегративна психотерапия“ и от началото на 2021 г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по Социални дейности в СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е психодрама, ниво асистент към институт за психотерапия „Орфеус“. Студент във Военна Академия „Г.С. Раковски“ в магистърска програма „Психология в сигурността и отбраната”. Хипнотерапевт, член на БАХ. Сертифициран треньор по емоционална интелигентност. Аюрведа консултант с диплома от Европейски инститиут по ведически изследвания в Швейцария. 

Има опит с проблеми на тийнейджърската и юношеската възраст, тревожност и депресия. Опит в психодраматични групи с деца и възрастни.

За да си запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или на живо (в гр. Петрич на живо), моля свържете се с контактите по-долу:

Е-mail: sttodorovaa@gmail.com   Тел: 0877595750