fbpx
Изработка на сайт Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки

Студенти под супервизия

Елеонора Гачева

Обучава се в „Институт по Психосоматика и Интегративна Психотерапия“ и от 2020г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по логопедия в СУ “Св. Климент Охридски”. Студент във Военна Академия “Г.С. Раковски” в магистърска програма “Психология в сигурността и отбраната”. Сертифициран треньор по емоционална интелигентност. Има опит с бордерлайн разстройства, тревожност и депресия, както и с проблеми на тинейджърската възраст. За да си запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или лична,  моля свържете се с контактите по-долу:

E-mail: egatcheva@gmail.com   Тел:     0879996003

 

Виктория Димитрова

Обучава се в „Институт по Психосоматика и Интегративна Психотерапия“ и от 2020г. работи като психотерапевт под супервизия. Студент във Военна Академия “Г.С. Раковски” в магистърска програма “Психология в сигурността и отбраната”. Хипнотерапевт, член на БАХ, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, ароматерапевт. Има опит с претоварване, бърноут и тревожност. За да си запазите час за психотерапевтична сесия онлайн, моля свържете се с контактите по-долу:

E-mail: vdimitrova@gmail.com     Тел:     0888500466

 

Сибила Данчева

Обучава се в „Институт по психосоматика и интегративна психотерапия“ и от 2021г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по Философия в СУ „Св. Климент Охридски“. Студент е в Националната спортна академия с магистърска специалност „Спортна психология“. Сертифициран хранителен консултант в Интуитивно хранене към асоциация „Уникал“, както и коуч в сферата на невро-лингвистичното програмиране към „НЛП България“. Има опит в работа с депресивни състояния и тревожност в тийнейджърска възраст, както и отвореност към работа с хранителни разстройства.

За да запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или на живо,  моля, свържете се с контактите по-долу:

Sibila_dancheva@abv.bg      Телефон: 0899 149 085

Станислава Тодорова

Обучава се в „Институт по психосоматика и интегративна психотерапия“ и от началото на 2021 г. работи като психотерапевт под супервизия. Завършила е бакалавърска степен по Социални дейности в СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е психодрама, ниво асистент към институт за психотерапия „Орфеус“. Студент във Военна Академия „Г.С. Раковски“ в магистърска програма „Психология в сигурността и отбраната”. Хипнотерапевт, член на БАХ. Сертифициран треньор по емоционална интелигентност. Аюрведа консултант с диплома от Европейски инститиут по ведически изследвания в Швейцария. 

Има опит с проблеми на тийнейджърската и юношеската възраст, тревожност и депресия. Опит в психодраматични групи с деца и възрастни.

За да си запазите час за психотерапевтична сесия, онлайн или на живо (в гр. Петрич на живо), моля свържете се с контактите по-долу:

Е-mail: sttodorovaa@gmail.com   Тел: 0877595750

Мария Попадийна

Мария Попадийна е магистър по психология в програма “Психология на здравето” – СУ “Св. Кл. Охридски”. Защитава магистърска  теза на тема “ Психична адаптация, позитивен опит и качество на живот при жени с рак на гърдата”. Обучава се в „Институт по интегративна психотерапия и психосоматика“ и работи като психотерапевт под супервизия.

Член на Българската асоциация по психоонкология. Работи с онкоболни и техните близки, както и с пациенти с хронични заболявания в Център по клинична психология, психоонкология и психосоматика – УМБАЛ Аджибадем Сити Клиник болница Токуда и УМБАЛ Аджибадем Сити Клиник Младост.

Специализира в областта на психоонкологията и психосоматиката  на онкологичните заболявания, фамилна и системна психотерапия.

За да запазите час за консултация или психотерапевтична сесия, моля свържете се с посочените контакти: тел. 0888 264597; e-mail: popadiina73@gmail.

Петър Панталеев

Обучава се в „Институт по Психосоматика и Интегративна Психотерапия“, работи като психотерапевт под супервизия и психолог в „Болничен Център по Клинична психология, психоонкология и психосоматика“ при „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и „Аджибадем Сити Клиник Младост“. Сертифициран треньор е по емоционална интелигентност и е завършил бакалавърска степен по „Психология“ в Югозападен Университет „Неофит Рилски“. Продължава образованието си в магистърска степен по „Клинична психология“.

Има опит в работата с пациенти с онко заболявания, хематологични заболявания, неврологични заболявания и други) и хора в неравностойно положение. Работи с хора, в състояние на тревожност, стрес, депресия, проблеми на тийнейджърската възраст, проблеми от семеен и системен характер, екзистенциални кризи и проблеми в междуличностните отношения. В работата си използва и неврорелаксационни процедури, които са специфично насочени към конкретна симптоматика.

Специализира в областта на психосоматиката, психоонкологията, семейната психотерапия и детско-юношеската развитийна психология. Пише статии в областта на стреса и тревожността и как да ги преодолеем без това да ни навреди.

За да запишете час за психотерапевтична сесия он лайн или на живо в град София, моля свържете се с контактите по-долу:

e-mail: petar.pantaleev11@gmail.com,  тел.: 0885678975